Hoe werken wij

  • Aannemersbedrijf Hendriks is een erkend en dynamisch aannemersbedrijf in Wijchen. Niet alleen persoonlijke service en betrouwbaarheid, maar ook kwaliteit voeren wij hoog in het vaandel. 
  • Geheel vrijblijvend en kostenloos besteden wij in ruime mate aandacht aan de potentiële klant middels een persoonlijk onderhoud, waarin wij de wensen van de klant en de bouwkundige mogelijkheden ruim aan de orde laten komen. 
  • Na het eerste persoonlijke onderhoud ontvangt de klant geheel vrijblijvend en kostenloos een offerte, waarin zonder bouwjargon, duidelijk leesbaar staat omschreven hoe het project zal worden uitgevoerd. 
  • Wij zijn veel werkzaam in de particuliere sector. Onze medewerkers zijn zeer betrouwbaar en zullen zich naar de klant altijd uiterst correct gedragen en zullen deze altijd betrekken in de voortgang d.m.v. tekst en uitleg betreffende de uitvoering. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook inzetbaar in het bedrijfsleven. 
  • Wij voeren alle werkzaamheden uit in eigen beheer zoals de technische installatie als elektra, centrale verwarming, alle sanitaire voorzieningen, dakbedekking alsmede het metsel, timmer en stukadoorswerk, zodat er door het niet op tijd aanwezig zijn van b.v. de electriciën of loodgieter, geen stagnatie in de voortgang van het project optreedt. Een voordeel voor de klant is dat deze maar een aanspreekpunt m.b.t. de voortgang c.q. uitvoering van het project heeft. Indien gewenst of noodzakelijk verzorgen wij tevens alle benodigde bouwaanvragen/ vergunningen en bouwtekeningen. 
  • Aannemersbedrijf Gerard Hendriks geeft uitgebreide schriftelijke garanties op de totale bouwtechnische uitvoering alsmede op de dakbedekking, technische installaties, raam- en deurkozijnen, en isolerende beglazing. Referenties worden verstrekt op aanvraag.